söndag 29 november 2009

Ta det lugnt - du hinner

Vaknar med ett ryck och genast börjar tankarna rusa. Hur ska jag hinna, hur ska jag hinna? Idag ska jag baka, både knäcke och lussebullar. Jag ska tomta och så ska jag på adventsglögg till några goda vänner. Att storhandla är ett måste och så ska jag hjälpa dottern med franskan inför tisdagens avgörande prov.

Måste hinna fixa däcken på bilen också, det är hög tid och om sanningen ska fram så svämmar tvättskåpet över. Slängde ut den gamla vardagsrumsmattan igår och planerar att hinna köpa en ny. Träna? Jo, det var ett tag sedan kan man lugnt säga.

Solen skiner och himlen är blå. Det är söndag. Kanske men bara kanske kan jag lägga band på mig och luta mig tillbaka en stund till. Eller, så tar jag till ett av mina specialkort. Logistik, och liksom klarar av alltihop. Oavsett vilket så slutar dagen framför TVn och den klassiska matchen. Ha en skön söndag.

5 kommentarer:

rocky sa...

Om du redan har hunnit fixa julklappar lär detta var gå som en dans. (jag är ganska säker på att du har en slängkappa någonstans i din garderob.)

Alla smutsiga detaljer sa...

Oj, oj - vad du är avis :-) och jag hann allt utom lussebullar. Du vet ju att jag ääääälskar julklappar. Kanske har jag en slängkappa, hur som helst har jag en kvast.

Mikael K sa...

Och vilket avzlut det blev.

Eva Nygren sa...

Vad står pirret för i din beskrivning av dig själv?

Alla smutsiga detaljer sa...

Eva, du är den andra som frågar på en vecka så jag får väl fundera på att utveckla det någon dag :-)