söndag 8 juni 2008

Bitch-slaps och glädjeflickan drar sig tillbaka

Ja det är väl bara att erkänna. Det var jag som gjorde det.

När jag kom till platsen där jag ska befinna mig idag möttes jag av en och annan trött min.

Dessutom möttes jag av;

-Förstår att du var lite bitter igår, men det står väl ett-ett efter att du örfilat mig.

Men va´ fan.

Vad handlade det där om? Får väl utgå från att han sagt något tokigt -för att förtjäna den där bitch-slapen (hans uttryck) - eftersom det står ett - ett.

Jag är pragmatisk pacifist, jag slåss bara när det behövs.

Hur som helst var jag utomlands igår. Det var helt crazy i Norrköping. Folk kom och gick på haken, inga köer, varmt och uteservering till 3. Musiken var charterrese-kass men vi dansade ändå. Vi dansade så mycket att medelålers-menisker gjorde sig påminda (inte mina - jag är ju mellanålders) och nackspärren sitter hårt idag.

Du borde varit här.

Den officiella festen, där kvällen började, hedrades av den "hemlige gästen" Mikael Wiehe som höll ett brandtal för upphovsrätten och mot den borgerliga regeringen, självklart sjöng han en och annan låt också.

Det var mat och skratt och aaaldeles för mycket vin. Idag är det politik igen. Själv sjunker jag ner i stolen, lutar huvudet åt sidan och med ett småleende på läpparna känner jag att glädjeflickan gjort sitt.

2 kommentarer:

rocky sa...

För min del blev det för mycket Southern Comfort, sviterna av gårdagen gör sig påminda i form av ett envist tjutande i vänster öra. men jag var och arbetade lika hårt idag ändå.

Alla smutsiga detaljer sa...

Southern comfort - har allt för roliga/dåliga minnen av denna dryck för att någonsin låta den fukta mina läppar igen.