lördag 21 augusti 2010

Huvudvärk

Jodå, det kostar på att ha en helkväll när man är en mellanålders kvinna som jag. Men värre är det för min kompis fotfarande ligger pall. Det känns som jag varit med om det här förut vilket jag ju också har - men inte lär man sig för det. Det var som sagt musslor och ale i långa banor i goda vänners lag igår kväll. Framför allt var det galet bra musik, tack för det Stentorp.

Nu är det dock en ny dag. Det är fyra veckor kvar till valet. Idag öppnar valstugorna och imorgon är det affischering i Stockholm med omnejd. Då lär väl valtemperaturen stiga lite får man hoppas. Det blir hårt arbete men den 20:e september hoppas jag att det var värt det. Jag ska vara med i ett gäng lokala debatter. Det blir roligt.

Eftersom jag är lite trött i mössan så blir det inte djupare än så här idag. Dock kan jag rekommendera lite lördagsläsning. Kolla här.

3 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Vi medelålders män har nog ingen fördel i det fallet. Men jag tror det var musslorna. En gång i Dublin blev jag risig i kistan och mådde allmänt pyton efter en kväll med middag (musslor som förrätt) och diverse dryckjom.
Min B&B-värdinna sade att man ska vara försiktig med musslor i månaderna utan R och även detta var i augusti.

Alla smutsiga detaljer sa...

Mmm, men du fick väl inte huvudvärk av musslorna? Den får vi nog tillskriva alen...

Jag har också hört det där med r månader men det gick bra ändå. Jag köpte ekologiska musslor och dom var jättegoda.

Jah Hollis sa...

Jo, jag tror det var musslorna som orsakade ett allmänt kasst tillstånd. Och musslorna jag åt var goda de med, men inte bra.
Fast i ditt fall kan ju alkoholen ha förvärrat det hela. :-)