onsdag 21 juli 2010

Besöksstatistik och Bajen

Numera har jag ju en besöksräknare på min blogg. Jag vet inte riktigt varför men det kan vara kul att kolla ibland. Förra veckan skrev jag lite om sommar och bus och så lade jag till ordet sex bland etiketterna. Jag skrev lite om sommar och bus och så lade jag till ordet sex bland etiketterna Oj vad besöken gick upp. Över 100 % på några timmar.

Igår skrev jag om Andres Lokko, hans sommarprat och om rasism. Hoppla, det var farliga grejer. Plötsligt slog alla staplar i taket. Besöken rusade i höjden med över 500 %. Jag fattar inte hur ni gör det. Hur orkar ni scanna och leta. Ni kommer aldrig att övertyga mig. Aldrig.

Nåja, nog om detta. Idag är det fotboll och ibland är fotboll kärlek och ja - nästan sex. Jag hoppas trenden vänder ikväll och att vi får uppleva den där känslan från Bajen Aid och matcherna därefter. Jag kan bara säga Jag ber dig!

3 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Ja, det är märkligt. Vissa ämnen ger en rejäl skjuts av antalet besökare (jag kan läsa av mina besökarsiffror via Bloggtoppen), men som synes är det inte samma sak som att man får en massa kommentarer på det man skrivit.

Anonym sa...

det kan vara jätte skoj, en klatschig bloggrubrik och så en länk till en DN-artikel, yipps så kommer folk.

rocky sa...

jag är så dålig på att fixa med etiketter och sådant, folk söker på de konstigaste sakerna och hamnar hos mig ändå. Jag är en idiot-magnet även på internet