måndag 28 juli 2008

Fotboll och hetta

Semestern rullar på och värmen ligger som en het filt över landet. Jag är glad att jag bor i en lägenhet med tvärdragsmöjligheter, det räddar i alla fall nätterna. Idag har jag varit inne i stan och gjort några ärenden, det var inte kul. Dock köpte jag en bajenflagga för att sätta på balkongen. Idag är det ju matchdag så det kändes bra att sätta den i balkonglådan och låta den vaja över fiendeland.

På tal om bajen så är det ju match i kväll. Bajenfans bojkottar ju bortamatcher men i kväll blir det en specialare. Bajen fans åker till Örebro och kampar UTANFÖR arenan. Kul initiativ tycker jag, sjung så det hörs över till planen. Själv går jag ner på kvarterskrogen och ser matchen, det är också kul.

Just idag är jag glad att Petter Andersson finns med i truppen. Efter att ha förlorat både den ene och den andre, senast Paulinho, och hört rykten om ännu fler var jag lite orolig när Petter inte var med i truppen i senaste matchen. Både Petter och Lolo är ju i riskzonen för transfer. Bara fyra dagar kvar tills transfern stänger för sommaren. Ska vi hänga med i toppen så tål vi nog inte så många fler skador och försäljningar i år. Däremot är jag riktigt glad och stolt över alla HTFFare som nu tar klivet upp i a-truppen, det ser bra ut för framtiden.

Nu längtar jag till kvällens match, två timmar av nervosiet men guud vad jag älskar fotboll!

1 kommentar:

Nicke Grozdanovski sa...

Jag håller med dig om att man måste imponeras av alla talanger som kommer till oss från HTFF. Men jag är nästan mer imponerad att talanglaget i sig håller så hög klass. De ligger tvåa i sin DIV 2 serie och det är väldigt bra :-)