söndag 19 december 2010

Vit jul

På onsdag ska jag köra till Blekinge. Börjar känna mig lite orolig, kanske borde jag investerat i snökedjor istället för dom sista julklapparna. Eller, nej föresten - jag gillar verkligen att köpa julklappar även om jag skulle behövt lite mer pengar för att uppfylla mina önskningar.

Nåja, två arbetsdagar kvar och dom är mer än fulltecknade. Imorgon ska jag vara lokalpolitiker hela dagen. Ska debattera stadens budget. Det känns lite udda eftersom jag var med och skrev budgetförutsättningarna som sedan efter valet blev en budget som vi var med och tog fram men nu är vi inte med och lägger fram densamma. Rörigt? Jepp.

Har ju glömt att berätta föresten, i fredags tog min dotter körkort. Kära nån, jag har ett barn som har körkort. Hon körde upp på min pappas, hennes morfars, födelsedag. Det känns lite speciellt. Pappa som sparade pengar för att se till att hans barnbarn skulle ha möjlighet att få den där lappen. Jag tror inte på sånt där magiskt tänkande men jag tycker det känns lite bra att det blev så. Jag saknar pappa, jag gör verkligen det. Han borde varit med nu.

4 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Kolla upp vädret väldigt noga innan ni ger er iväg söderut. Det ska snöa som bara den i östra Småland de närmaste dagarna och risken är att man hamnar i jobbiga trafiksituationer. Men ta det lugnt och tänk på att det viktiga är inte när man kommer fram, utan att man kommer fram.

http://www.klart.se/

Då får man ju gratulera dottern till körkortet. Jag körde upp på min egen födelsedag en gång i tiden, en dag när det var ungefär likadant väder som det är här i södern nu. Det gick bra och jag har inte varit ute för några större fadäser sedan dess.

Mikael K sa...

Det låter otroligt spännande. Är det det som kan bli makt utan ansvar?

Kör försiktigt - båda två.

Eva Nygren sa...

Hej Alla, jag kunde inte öppna länken du tipsade om hos Slow, det var något fel på nånting. Kan du skicka texten, snälla, Alla?

Mikael K sa...

Eva, sök på Isabelle Gulldén så hittar du.