tisdag 18 augusti 2009

Jävla talibaner!

Jag är feminist, men det visste du ju redan. Jag utgår från att du är det också. Jag förstår inte riktigt vad som håller på att hända i vårt avlånga land. Du har ju hört talas om den där åklagaren som tycker att män som vådtar kvinnor i en relation begår ett "övertramp" eller en bruten "gentlemannaöverenskommelse" och att det är att jämställa med en ordningsföreseelse. Vad fan är det?

Nu har även advokatsamfundets generalsekreterare anslutit sig till uppfattningen att våldtäkt inom relationen ska bedömas mindre hårt. Men vad är det fråga om? Vad har hänt med alla människors lika värde? Är ni inte kloka?

Jag uppfostrar mina döttrar till frihet. Ska någon jävla åklagare komma och sabba det? Ska vi ta på oss slöja också? Sen gnäller man om att det finns personer med rötter i andra länder som har taskig moraluppfattning. Var ska vi skicka Hillegren och Ramberg med sina moraluppfattningar? Ska vi utvisa dom till något laglöst talibanland???

4 kommentarer:

Lise-Lotte sa...

Ja, vi ska skicka dem till det talibanigaste landet i världen. Där passar de!

rocky sa...

ge mig en timme ensam med dom bara.....

Cliff Hanger sa...

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11235858

Bluewhiskey sa...

*Muttrar* Ja va fan, iväg med dom bara. En våldtäkt är ju ALDRIG okej, oavsett omständigheter. AV med pitten på dom bara så kan dom ju försöka roa sig sen....