lördag 4 juli 2009

Straight edge

Idag är första dagen på årets semester. Eller, rent formellt börjar väl semestern på måndag men jag skarvar lite. Till skillnad från många (skulle jag tro) tänker jag inleda min semester med en period av straight-edge-lite. Ja, jag tänker alltså inte löpa linan ut och bli vegan och jag tänker också unna mig kaffe och vem vet vilka lockelser som kommer emellan men jag ska i alla fall må bättre.

Mitt mål är att komma tillbaka till känslan jag hade i mars, efter träningsresan men innan cykeloloyckan. Jag vill bli stark igen och känna studs i steget. Jag vill kunna få ut mer energi än jag stoppar in och jag vill må så där bra. Vad är väl då bättre än att sätta igång när det finns tid, just på semestern. Under träningsveckan i Portugal tränade jag minst tre pass om dagen. Så många blir det kanske inte nu men det ska bli fler än inget varje dag, det är säkert.

Idag har jag börjat med ett litet lätt nybörjarpass runt sjöarna. Jag kan konstatera att jag är lite bättre än när jag var som sämst men inte mycket. Dock har jag en känsla av att det går fortare nu, att komma ikapp. Ett styrkepass är avklarat och sedan blir det lite rörelse till. Jag ska ta min trogna cykel och cykla till andra sidan stan. Över broar som tar mig till Söderstadion. Idag är det dags för återstart av allsvenskan. Jag har hissat fanan på balkongen, och snart är det upp, upp och iväg.

2 kommentarer:

Jerk sa...

Just idag är du stark!!

Alla smutsiga detaljer sa...

Jepp, just idag!