lördag 30 maj 2009

Sträckbänk

Idag skulle jag behöva en sträckbänk. Min kropp är trött efter att ha varit på fötterna många timmar per dygn de senaste veckorna. Trots att jag jobbat så mycket att jag knappt hunnit se mina barn är det massor av saker jag inte hunnit med, ja rent av försummat. Jag inser att om jag ska hinna med måste jag städa bort en del av mina åtaganden. Det är nödvändigt för att "överleva".

Som väl var fick jag med mina goda vänner herr och fru Slow för att dricka en öl (eller två) i går kväll. Det behövde jag verkligen. Ibland måste man bara lufta sina tankar och prata lite strunt för att orka vidare. Vår lilla stad har en väldig massa krogar där man kan slösa bort en timma eller två. Det är trevligt. Enligt uppgift är vår stad faktiskt sveriges krogtätaste stad per capita. Jag vet inte om det är sant men det är inte osannolikt. På bilden nedan syns en av dessa krogar och dessutom skymtar två av mina fönster bakom grönskan.Nå, nog om detta. Idag ska jag inte valarbeta. Jag ska inte dela ut en enda pamflett eller försöka övertyga dig om vad du ska rösta på. Vad jag däremot ska göra är att tipsa dig om hur du inte ska rösta. Men, vad du än gör - rösta!

5 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Jag håller med om att det är viktigt att rösta i EU-valet. Varför är intresset så litet, tror du? Piratpartiet tänker jag heller inte rösta på. Miljöpartiet blir det för min del.

Alla smutsiga detaljer sa...

Intresset är så litet för att EU är så långt borta, i alla fall i teorin. I praktiken är ju EU inpå oss hela tiden.
Varför väljer du MP tro? Det skulle vara spännande att veta.

Eva Nygren sa...

Jag tycker att miljöfrågan är viktigast i det europeiska perspektivet. Dessutom tror jag att de gör ett bra jobb i EU.

Alla smutsiga detaljer sa...

Eva, då tycker jag du ska ta dig en titt på länken i inlägget nedan detta :-) Jag tycker också miljöfrågan är viktigt och därför är jag glad att det partiet jag kommer att rösta på fick högsta poäng av naturskyddsföreningen, dessutom har mitt parti en kvinna på topp!

Eva Nygren sa...

Det var en bra översikt. Jo, jag ser, jag fattar vad du menar ... Ser du förresten att man kan se debatten på play-tv??