torsdag 7 maj 2009

Galningar

På ett sjukhus i Södertälje har en person gått till media för att han tröttnat på den rasism som han ansåg arbetskamraterna gav uttryck för. Tydligen inte bara i ord utan också i handling genom att ge personer med annan etnisk bakgrund än svensk sämre vård. Sjukhuset har då valt att kalla in en konsultfirma som ska "medla" i "konflikten". Ledningen svär sig fri och har inte uppfattat att kritiken är riktad mot dem. Alltså, är folk helt knäppa? Vem ska ta ansvar om inte ledningen och hur sjutton kan man utsätta en anställd för denna terror?

Samtidigt i riksdagen; igår anmälde Fredrik Federly regeringen till konstitutionsutskottet för hanteringen av pensionsuppgörelsen. Vansinnigt roligt tycker jag.

Samtidigt i huvudet på en folkpartist; Johan Persson kräver åter igen att polisen ska ta i med hårdhanskarna mot barn och ungdomar. Ge ungarna i Rosengård utegångsförbud och låt polisen ta hand om dom som inte sköter sig. Antar att den gode Johan också vill att polisen ska ordna fram jobb till dom 80% av befolkningen som inte har något, sen kan dom renovera husen, lösa trångboddheten och för all del starta en insamling så att skolan har resurser att ge barnen den undervisning dom har rätt till. På dom bara!

Får väl ge en liten kommentar till eländet på Söderstadion igår också;

1 kommentar:

Sånger från nedre botten sa...

Ska ledningar behöva ta ansvar nu också???