tisdag 27 november 2012

Vad har du gjort idag?

Jag vaknade kl 5.37 och kunde omöjligtvis somna om. Låg och vred mig ett tag och försökte sedan satte jag på lyssnarboken och tänkte att jag ska i alla fall vila. Låg kvar i sängen en dryg timma och lyssnade på en bok om Hells Angels och motorcykelgängs utveckling i Sverige. Konstigt, ja - men så blev det.

Klev upp strax före sju.

Satte på kaffe. Duschade, klädde mig, käkade ostknäcke, läste tidningen och drack kaffe.

Varför ändra ett vinnande koncept.

Tunnelbana.

Morgontid hos sjukgymnasten. Har inte varit där på två månader. Ett planerat uppehåll. Fick en omgång stötvågsbehandling på hälsenor och vader. Inget på fötterna. Dessutom manuell massage på samma områden. Fan, fan, fan vilken smärta. Men det hjälper.

Tunnelbana.

På jobbet. Skriva utkast till pressmeddelande som ska ut på lördag från Bryssel. Fundera på litteratur rörande surrogatmödraskap, läsa, läsa. Snacka med verkstaden om att dom missade en grej när bilden var inne sist. Tänka kring remisser. Flödesscheman, information, vem gör vad? Hur får alla veta vad vem gör när?

Lunch, vegetariskt, jobbsnack, gott.

Fortsätta, översätta, förankra. Vem skriver under? Ta fram mer material. Prata om BDSM-mötet. Fundera kring vad vi ska tycka om en massa saker. Juridisk engelska. Faktagranska text till lärarhandledning till undervisningsmaterial. Diskutera artikel med nordiska kollegor.

Skvallra lite med kollega.

Betala räkningar, göra reseräkning och skicka underlag till ekonomi. Fika, prata jul och diskutera pyssel. Skicka recept på knäckebröd till kollegorna. Ringa UR om morgondagen och läxorna. Läsa på om den där domen. Göra sista finputsen på pressmeddelande. Briefa pressis om några frågor. Uppdatera kunskap kring samvetsklausuler.

Tunnelbana....

Laga mat, typ äta....

Soffa...

Fundera på mötet på torsdag....

TV...

Borsta tänderna och så...

Lyssnarbok...

Sova...


Inga kommentarer: