fredag 9 oktober 2009

Ge fan i mina grejer

Igår blev jag bestulen. Jag vände ryggen till min cykel i två minuter samtidigt som jag tittade i ett skyltfönster. Då passade någon på att stjäla cykeln. På cykeln fanns min ryggsäck innehållande nycklar, plånbok, jacka, regnställ, almanacka, underställ och en massa annat.

Först kände jag mig tom, sen kände jag mig arg och till sist kände jag mig skamsen. Jag började promenera hemåt, kom inte ens på att man numera kan köpa sms-biljett till tunnelbanan. Jag har inte sovit så mycket inatt.

Jag vågar inte tänka på hur det känns när man blir utsatt för ett brott som också innehåller faktiskt hot eller våld. Så var det inte för mig men jag känner mig ändå tom. Och ett jävla jobb är det också!

Jag gillar inte Slayer men så här känns det:

4 kommentarer:

Veronica sa...

Jag har aldrig blivit bestulen sådär så det är svårt att föreställa sig, men jag kan mycket väl tänka mig det dubbla i vreden och utsattheten.

Jah Hollis sa...

Vädigt trist att råka ut för sådan och jag känner starkt med dig. Jag har själv råkat ut för en liknande sak:
http://jahhollis.blogspot.com/2007/09/ja-d-blev-man-ett-brottsoffer-igen.html

Det är full förståeldigt om man blir dödsförbannad på en människa som gör något sådant mot en.
Har du tur kanske tjuven har slängt ifrån sig de av dina tillhörigheter som han inte ensåg sig ha någon nytta av. Och kanske någon vänlig själ då lämnat in sakerna på polisens hittegodsavdelning. Jag fick tillbaka allt utom mina pengar och min kamera.

Mikael K sa...

Skittråkigt. Jävla taskigt gjort.
Kom över på fika, mat eller prat.

rocky sa...

vad i helvete?