onsdag 29 april 2009

Pollenchock och lite ipred

Sitter här och snörvlar och snorar och är inte det minsta förkyld. Det är pollenchocken som drabbat mig. Det är första året som jag erkänner att jag faktiskt är allergiker. Kände en liten antydan av det förra året men skakade av mig "diagnosen". I år går inte det.

Detta är dock inget mot dotterns besvär. Hämtade redan för två veckor sedan ut en stor kasse med piller av olika slag för att förbereda men i år räckte inte det. Igår fick hon ta sig till läkaren akut för att få cortison Illa. Tur i oturen är att vi har tillgång till riktigt potenta läkemedel och dessutom till ett kraftigt subventionerat pris. Dom mediciner jag hittills hämtat ut för årets pollensäsong har kostat si så där 6000 kronor, mitt pris 1800.

För övrigt tycker jag att det är lite roligt med bredbandsleverantörerna som nu konkurrerar med att vara mest "integritetsivrare" genom att förstöra ip-adresser. Detta tycker jag bevisar min tes att det inte finns några gratisluncher och att leverantörerna har ett stort intresse i att nedladdningarna fortsätter.

3 kommentarer:

Mikael K sa...

Då smäller det för mig nästa år.
Krya på er i sjukstugan.

Alla smutsiga detaljer sa...

det kan ju vara den där grissjukan också så klart...

Mikael K sa...

Nöff?