fredag 14 november 2008

En helg i terrorismens och tortyrens tecken

I helgen ska jag syssla med terrorism, ja så blir det lite tortyr också. Egentligen hade jag tänkt gå på bandy och se Bajen-Sandviken men eftersom min bandykompis är sjuk så blir det något annat. Jag ska istället masa mig iväg på bio för att se filmen The Baader Meinhof complex. Den går på bion som ligger så nära mitt hem att jag inte ens behöver korsa en trafikerad gata för att ta mig dit, det borde man väl palla. Har hört från en del att den är bra och från andra att den är en b-actionrulle. Vi får väl se.

I morgon blir det då lite tortyr. Det blir i form av ett seminarium under socialistiskt forum som arrangeras av LO och ABF. Själva seminariet heter Tortyrens återkomst och en av dom som talar är Mattias Gardell. Funderar faktiskt på att gå på ytterligare ett seminarium i samma anda nämligen Socialdemokratin och terrorismen men vi får se. Tror inte dom berättar sanningen ändå.

Avslutningen på helgen blir en riktig blandning av både terrorism och tortyr, jag måste nämligen ta mig till IKEA. Vadå måste säger du. Jo men faktiskt, jag har lovat att fixa en bäddmadrass till dottern och blir det inte gjort på söndag blir det inte gjort alls!

Inga kommentarer: