onsdag 27 oktober 2010

Hoppahulle

Så här är det. Eders Alla är ju som du vet en oerhört trendmedveten och modern mellanålders kvinna. Vad betyder då det? Jo, antagligen att man går på varenda fluga som dyker upp i kvällstidningarnas bilagor vad gäller träning och kost. Dessutom torde det innebära att man har ett skåp fullt av knappast använda träningsredskap där hemma. Igår lade jag ytterligare ett sådant till samlingarna.

Redskapet i fråga ska stärka bålmuskulaturen och även bäckenbottenmusklerna. Det senare kan jag intyga stämmer. Såväl jag som mina ungar skrattade nämligen så vi fick knipa när jag skulle testa. Jag kunde aldrig bemästra redskapet som barn men nu har jag gett mig den på att lära mig. Idag har jag ont i kärlekshandtagen, det kan jag lova.

Men, trendmedveten och modern - det vill man ju vara.

Annars är det cupmatch idag. Bajen spelar semifinal. Tänker mig tillbaka till kvarten och känner hur härligt det var. Dessutom lär vi få se Linus Hallenius på plan. Det är jag ganska säker på. Då lär han bli hyllad på många sätt. Han är ju en av tio nominerade till FIFAs pris för årets snyggaste mål. Alltså, ett mål i superettan - under VM-året 2010! Go Linus! Go Bajen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men va fan! Bajen vinner en viktig match! Kors i taket. Grattis.
Hälsar
Janne B