torsdag 30 oktober 2008

Växtvärk

Hade tänkt tillbringa dagen med att räfsa löv i trädgården, kanske en lång promenad ner till stranden och sedan avsluta i bya-bastun (damer på torsdagar). Det senare har jag klarat av men annars har löven mest yrt runt och en promenad har verkligen inte lockat eftersom det har regnat hela dagen. Inte precis vad jag längtade efter när jag packade bilden för semestern. Nå, jag har stickat istället och faktiskt tagit bilen in till stan för att fylla på garnförådet.

Vår lilla stad har blivit lite större. Vi har fått en egen galleria. I den har två kläd-kedjor slagit sig ner. Det finns en dataspelsaffär, en parfymeria, en guldsmed, en skoaffär och en hälsokost. Ja, just det, det finns en leksaksaffär också. Den största attraktionen är dock rulltrappan. Kan du tänka dig, stans första rulltrappa. Utveckling.

I min hemstad finns det en bowlinghall, det finns en boulehall, en klätterhall och så klart isrink, olika gymnastikhallar och simhall. Det mesta som behövs helt enkelt. Bowlinghallen är dock nedläggningshotad eftersom lokalägaren vill bli av med den. Då, bara i en småstad - ingen annanstans - går kommunen in och bygger en ny bowlinghall för en bowlinghall ska väl varje stad med klass ha.

3 kommentarer:

Anonym sa...

i den där filmen kände jag också igen mig....hm

Alla smutsiga detaljer sa...

Mm, man kan ju undra varför ;-) tror jag får anleding att återkomma till det inom kort.

Jah Hollis sa...

Bowling är en svensk folksport, både för kvinnor och män.
www.swebowl.se/t4.asp?p=110674

En stad utan bowlinghall är ingen riktig stad.
Och här är världens bästa låt om bowling:
www.youtube.com/watch?v=UDB9oCgVHGw